vanaf 10 solexen

Wil je een solexuitje in Twente organiseren? Dat doe je bij Twentesolex. Kom solex rijden en ontdek alle bijzondere plekjes gelegen in Twente. Ideaal voor een personeelsfeestje/ familiedag/ vrijgezellenfeestje etc. Wist je dat de Solex in de jaren 50 en 60 hét vervoersmiddel was om van A naar B te komen? Vroeger werd de solex gebruikt o.a. door wijkverpleegkundigen om snel bij de patiënten langs te kunnen gaan. Wij hebben 50 echt ouderwetse solexen voor jullie klaar staan!

Je mag  zelf een route uit stippelen maar dat hoeft niet perse. Door de jaren heen hebben we met veel zorg diverse routes uitgezet die je op de mooiste plekken brengen. Want ‘als je in tukkerland bint, kun je de beste plekjes uut Twente echt niet overslaan!’ Daarom mag je gratis gebruik maken van onze routes.

Solexuitje met tussenstop op landgoed Singraven

De routes waar uit gekozen kan worden gaan vooral door de prachtige natuur van Twente. Je komt op deze routes bijzondere locaties tegen zoals natuurgebied het Lutterzand, landgoed Singraven. Houd u meer van historische plekken? Dan bent u in het pittoreske plaatsje Ootmarsum helemaal thuis. Bent u meer een stadsmens? Dan kan je natuurlijk ook een meer stedelijke route kiezen langs bijvoorbeeld Enschede en Oldenzaal. Voor ieder dus wat wils !

Na je solexuitje hebt teruggebracht kan je nog gezellig napraten onder het genot van een drankje op ons terras. Wanneer het wat frisser wordt steken wij voor natuurlijk de vuurkorf aan als een geweldige afsluiter van de dag.

Solexuitje compleet met eten en drinken?

Wil je als aanvulling op je solexuitje na afloop een hapje eten dan hebben wij hiervoor verschillende mogelijkheden. Je kan hierbij denken aan een barbecue, buffet of Fabio onze pizzabakker. Er is ook de mogelijkheid om een ‘open bar’ arrangement te bespreken waarbij je gedurende het eten gebruik kan maken van onze bar waardoor je van te voren precies weet wat je solexuitje gaat kosten.

barbecue 2

 

Ervaringen van anderen

Andere deelnemers beoordeelden deze activiteit gemiddeld met een 9,5 (gebaseerd op 4 beoordelingen). Hieronder lees je hun reacties:

Super!

Ik spreek namens de hele groep dat wij super tevreden zijn over de tocht die we hebben gemaakt! Wij waren met 17 personen van verschillende leeftijden. Het is ons allen goed bevallen, zelfs degene die nog niet mochten rijden.
De uitleg was snel en duidelijk waardoor we al gauw aan de mooie tocht konden beginnen. Wij raden deze activiteit zeker aan, zelfs als je met kleine kinderen bent!

Charel uit Deventer

Geweldig

We hebben het super gezellig gehad. Leuke tocht. Vriendelijk personeel. Zeer zeker de moeite waard om dit nog eens te doen

Wilms uit Enschede

Bij mooi weer is het een super leuke ervaring om met een scooter de omgeving te verkennen!

Maak gebruik van de verschillende terrasjes onderweg!

Eshuis Personeelsdiensten uit Enschede

Een hele leuke dag gehad met een groep vrienden met jullie solex arrangement, super!

We werden gastvrij ontvangen op een leuke locatie en in een mooie rij omgeving.
Spontaan personeel en goed meedenkend, waardoor het een geslaagde dag is geworden.

Anja van Lint uit Montfoort

 • Prijzen
 • Bezorgkosten
 • Extra informatie

  Een solex kunt u huren voor 2 uur , 3 uur, 4 uur,  of een hele dag. De prijzen gelden per solex.

  Vanaf 10 solexen
  2 uur € 23,00
  3 uur € 31,50
  4 uur € 40,50
  Hele dag € 45,00

  Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

  Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

  Aantal personen

  Aantal km

  Prijs

  Bezorgkosten

  Ophaalkosten

  Totale bezorgkosten

  Bezorgkosten per persoon

  Boek direct

  Arrangement informatie:
  – Aantal deelnemers: vanaf 10 personen

  Uit te breiden met extra:
  – Ontvangst met koffie/thee en gebak/krentewegge
  – Aanvullende verzekering
  – GoPro camera
  – Complete solex outfit
  – Barbecue
  – Borrels met ballen
  – Drank arrangementen

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs

Boeken en meer informatie

Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen). Boeken voor groepen groter dan 50 personen doe je via deze link.