Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Vanuit Actief Twente – groepen vanaf 10 solexen

Verhuur inclusief:
  • Solex
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof

Wil je zelf een solexuitje in Twente organiseren en heb je alleen nog solexen nodig? Dan ben je bij Twentesolex aan het juiste adres! Wij hebben op onze locatie Actief Twente meer dan 70 echt ouderwetse solexen voor jullie klaar staan.

Op pad met je solexuitje

Voor vertrek geven we je de benodigde uitleg zodat jullie op pad kunnen. Het verdere programma en de route is aan jullie zelf te bepalen. Maar je kunt ook gratis gebruik maken van een van onze routes die we door de jaren heen met veel zorg hebben uitgezet en die je op de mooiste plekken brengen. Want ‘a’j in tukkerland bint, ku’j de beste plekskes uut Twente echt nie oawersloan!’

solexuitje met vrienden solex hurenNa afloop van je solexrit, kan je nog gezellig napraten onder het genot van een drankje op ons terras, de veranda of binnen in Bar Actief. Wanneer het wat frisser wordt steken wij voor de warmte graag de vuurkorf aan als een geweldige afsluiter van de dag. Heerlijk genieten dus!

Wil je het solexuitje graag combineren? Kijk dan bij onze arrangementen!

Charel uit Deventer

Ik spreek namens de hele groep dat wij super tevreden zijn over de solextocht die we hebben gemaakt! Wij waren met 17 personen van verschillende leeftijden. Het is ons allen goed bevallen, zelfs degene die nog niet mochten rijden. De uitleg was snel en duidelijk waardoor we al gauw aan de mooie tocht konden beginnen. Wij raden deze activiteit zeker aan, zelfs als je met kleine kinderen bent (kinderen achterop de scooter)!
+ Lees meer

Wilms uit Enschede

We hebben het super gezellig gehad. Leuke tocht. Vriendelijk personeel. Zeer zeker de moeite waard om dit nog eens te doen
+ Lees meer

Anja van Lint uit Montfoort

We werden gastvrij ontvangen op een leuke locatie en in een mooie rij omgeving. Spontaan personeel en goed meedenkend, waardoor het een geslaagde dag is geworden.
+ Lees meer

Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

Aantal personen

Aantal km

Prijs

Bezorgkosten

Ophaalkosten

Totale bezorgkosten

Bezorgkosten per persoon

Direct boeken

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen). Is je groep groter dan 50 personen, neem dan even contact met ons op!