Op locatie – 10 t/m 30 solexen

Solex rijden vanaf je eigen locatie? Of misschien wel vanaf punt A naar punt B? Ook dat is mogelijk bij Twentesolex! Want vanaf 10 solexen bezorgen wij deze nostalgische brommers op elke gewenste locatie. Verras je collega’s/vrienden met een een leuke middag rondtoeren. Direct vanuit het werk of vanaf die ene mooie locatie op pad. Wij zorgen dat de solexen klaar staan op het afgesproken tijdstip.

Solex op locatie

Solex rijden op locatie met Pim

Het is eigenlijk heel simpel. Je kiest zelf de vertrek- en eindlocatie en wij zorgen er voor dat het gewenste aantal solexen daar op het juiste tijdstip voor jullie klaar staan. Natuurlijk geven we voor vertrek nog even een korte uitleg zodat iedereen veilig op pad kan. Het verdere programma en de route is aan jullie zelf te bepalen!

Qua afstand kan je aanhouden dat er gemiddeld zo’n 12,5 km per uur wordt afgelegd. Hierbij blijft er tijd over om onderweg te pauzeren.

Ervaringen van anderen

Andere deelnemers beoordeelden deze activiteit gemiddeld met een 10,0 (gebaseerd op 2 beoordelingen). Hieronder lees je hun reacties:

Hilarische ervaring!

Ruim op tijd was Koen van Twentesolex op de afgesproken locatie. Na een duidelijke uitleg en enige ondersteuning begon het hilarische omkleden. Vervolgens het oefenen met de solex starten en afstellen, waarbij Koen ook weer top ondersteunde. We hebben een kleine twee uur gereden en halverwege Koen nog gebeld om enkele solexen te ruilen omdat ze niet lekker liepen. Kortom: hilariteit, leuke ervaring, prettige service en niets is teveel!

Jelle uit Dalfsen

Super dag op de solex met collega’s!

Afgelopen zaterdag teamfeest gehad met collega’s. Gekozen om de solexen op locatie te laten bezorgen en vanaf locatie met 15 solexen weg te rijden. Om 15:00 uur afgesproken om weg te rijden en 14:30 was Luuk van SolexTwente er. Hij heeft alle solexen uitgepakt en om 15:00 uur konden we na een kleine uitleg wegrijden. Bij wegrijden een kleine motregen, maar na de tijd was het super weer. Goed dat we gekozen hebben de leren jassen en helmen erbij te huren.

Luuk ging halverwege de route staan (waar we één solex ook omgeruild hebben, gezien deze wat inhield qua snelheid). Dit was geen enkel probleem.
Ook op locatie is er dus iemand aanwezig, mochten problemen voordoen met de solexen.

Top! Bedankt.

Nick uit Haaksbergen

 • Prijzen
 • Bezorgkosten

  Vanaf 10 solexen bezorgen wij de solexen op jullie locatie. De kosten bestaan uit:
  – de solexprijs (zie hieronder)
  – de bezorgkosten (te berekenen per solex op het volgende tabblad ‘bezorgkosten’)

  10 t/m 30 solexen
  2 uur € 27,00
  3 uur € 35,50
  4 uur € 39,50
  6 uur (hele dag) € 49,00

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs

  Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

  Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

  Aantal personen

  Aantal km

  Prijs

  Bezorgkosten

  Ophaalkosten

  Totale bezorgkosten

  Bezorgkosten per persoon

  Boek direct

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.