Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Wil je met je gezelschap graag solex rijden vanaf je eigen locatie? Of wil je solex rijden vanaf punt A en eindigen op punt B? Ook dat is mogelijk. Want vanaf 10 solexen bezorgen wij deze nostalgische brommers op elke gewenste locatie. Vanaf 31 personen doen we dit ook nog eens tegen een speciaal tarief! Verras je collega’s/vrienden met een een leuke middag rondtoeren. Direct vanuit het werk of vanaf die ene mooie locatie op pad met een eigen route. Wij zorgen dat de solexen klaar staan op het afgesproken tijdstip.

Solex rijden op locatie Le Pompidou Enschede

Solex rijden op locatie

Het is eigenlijk heel simpel. Je kiest zelf de vertrek- en eindlocatie en wij zorgen er voor dat het gewenste aantal solexen daar op het juiste tijdstip voor jullie klaar staan. Ook geven we uitleg voor vertrek. Het verdere programma en de route is aan jullie zelf te bepalen!

Qua afstand kan je aanhouden dat er gemiddeld zo’n 12,5 km per uur wordt afgelegd. Hierbij blijft er tijd over om onderweg te pauzeren.

Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

Aantal personen

Aantal km

Prijs

Bezorgkosten

Ophaalkosten

Totale bezorgkosten

Bezorgkosten per persoon

Direct boeken

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.