Een topmiddag met onze vrienden “de Club van 9”

Vanwege het slechte weer op zaterdag is in overleg ons ritje op de solexen verplaats naar de zondag. Fijn dat het kon. De appeltaart die was gemaakt door een tante van één van de eigenaren was heerlijk. Na de koffie en appeltaart hebben we een prachtige route gereden van 2 uur. Het weer zat mee, wat hebben we genoten en gelachen. We hadden veel bekijks onderweg mede door de helmen die we allemaal op hadden. Na terugkomst hebben we gebarbecued. Het was erg lekker ook de salades die erbij waren. Top! We zaten buiten op de veranda. Die kon gedeeltelijk worden dichtgemaakt toen het wat kouder werd. Ook werd de terrashaard voor ons aangestoken. Er werd alles aangedaan om ons het naar de zin te maken. We waren met 9 personen. Als je een leuke middag wilt dan ben je hier op het juiste adres.

Ina Kuiper uit Delfzijl

Hilarische ervaring!

Ruim op tijd was Koen van Twentesolex op de afgesproken locatie. Na een duidelijke uitleg en enige ondersteuning begon het hilarische omkleden. Vervolgens het oefenen met de solex starten en afstellen, waarbij Koen ook weer top ondersteunde. We hebben een kleine twee uur gereden en halverwege Koen nog gebeld om enkele solexen te ruilen omdat ze niet lekker liepen. Kortom: hilariteit, leuke ervaring, prettige service en niets is teveel!

Jelle uit Dalfsen

Super!

Ik spreek namens de hele groep dat wij super tevreden zijn over de tocht die we hebben gemaakt! Wij waren met 17 personen van verschillende leeftijden. Het is ons allen goed bevallen, zelfs degene die nog niet mochten rijden.
De uitleg was snel en duidelijk waardoor we al gauw aan de mooie tocht konden beginnen. Wij raden deze activiteit zeker aan, zelfs als je met kleine kinderen bent!

Charel uit Deventer

Super leuk!

Al bij het zien van solex kwam de glimlach bij mijn twee broertjes en mijn vader. Bij het aantrekken van de jas en het vinden van de helm hadden we al de grootste lol en toen moesten nog weg. Na de uitleg al rennend op de solex springen. Als een klein kind zo blij! Onderweg hadden we veel bekijks en waren we aan het genieten van de prachtige omgeving. Het weer zat gelukkig ook mee! Zonnetje! Alles was prima geregeld en we raden iedereen aan een solex tour met kleding te doen bij Actief Twente!

Dewi uit -

Geweldige middag op de solex gehad !

Met een vriendin onze verjaardag gevierd, en wel met de vriendinnen club op de solex ! Leuke ervaring , en veel gezien .
Op het einde van de rit klets nat geworden , maar dat mocht de pret niet drukken ! 👍

Astrid Haan uit Enschede

Ontzettend leuk om te doen, en een prachtige route!

Als verassing voor een 50 jaar geworden vriendin met z’n vieren een solex tocht gemaakt.
De ontvangst was leuk, spontaan en vriendelijk. Lekker buiten het kopje koffie en de krentenwegge.
Daarna duidelijke uitleg en begeleiding over de solex. Ook de routebeschrijving was erg duidelijk! Ook mochten we de solex van de jarige Sarah voorzien van leuke versiering, dat was geen enkel probleem.
En het was een prachtige route veelal door de landerijen. We hebben onderweg ooievaars, fazanten en reeën gezien!
Ook de watermolen van Singraven is prachtig en heeft een gezellig terras om te pauzeren.
Al met een al een zeer geslaagde middag en ervaring.

De Twentse dames uit Vriezenveen

Mooie solextocht 😎

Fantastische tocht gemaakt, onderweg bij Watermolen iets gedronken. Ondanks stortbui hebben we ons prima vermaakt !

Marcel Lesscher uit Wierden

Geweldige rit op de Solex

Bravo, het was zijn geld volop waard. Eerlijk gezegd moet wel het weer meezitten. Wij hebben het gelukkig droog gehouden en konden dus volop genieten van de mooie omgeving. Het was heerlijk op de solex in een mooi tempo. Echt aan te bevelen.

W. van Eck uit Houten

Geweldig leuke middag gehad!

We hebben een vrijgezellenfeest gehad bij Actief Twente.
Eerst 3 uurtjes rondrijden op de scooter in de omgeving Denekamp en daarna een heel goed verzorgde barbecue.
Iedereen was enthousiast! Ondanks dat er een aantal wel wat huiverig voor het scooter rijden waren, maar naar een goede uitleg was het voor iedereen een geweldige ervaring.
De barbecue was heerlijk.

Chantal uit Oldenzaal

Gewoon goed!

Uitermate klantvriendelijk en zeer goede service!
In overleg is er erg veel mogelijk!

Wendy uit De Lutte