Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

gezellige dag gehad

Wij hebben met 9 personen solexen gehuurd op locatie, deze werden ruim een kwatier voor afspraak geleverd(super). Nette uitleg gehad, en goed op weg geholpen.
Super dag gehad

Morsink uit Denekamp

zoooo leuk!!!!!

Afgelopen zaterdag ons personeelsfeest hier doorgebracht!
Geweldig leuk gehad…
Allereerst de solextour, natuurlijk vooraf koffie met appelgebak en daarna op de solex!
Onderweg ff een stop voor een hapje en een drankje, mooie uitgezette route en toen er een solex uitviel werd die ook binnen 20 minuten omgeruild voor een andere! Daarna de BBQ, zelfs voor de vegetariërs was er voldoende! Heerlijk gegeten, voldoende te drinken al met al goed geregeld allemaal!

Melanie Fijen uit Losser

Geweldig genoten :-)

Lunch was prima, het weer werkte mee, het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De solexjes oud maar in prima staat. Twente is prachtig!

saskia uit enschede

Super leuke ervaring

Fantastisch om met het gezin een solextocht te maken. Het ontvangst was hartelijk, de uitleg duidelijk en de bitterballen lekker. Kortom; een aanrader.

Nijeboer uit Lageland

super mooie omgeving goede solex (JOYINCARE BV)

Wij hebben een bedrijfsuitje geboekt met de solex om door de omgeving te rijden met een lunch bij Actief Twente.
Super geregeld, een topdag gehad!

Groeten team JOYINCARE BV

JOYINCARE BV uit NUNSPEET

Geweldig

Ik heb met 4 schoondochters het Twentse land onveilig gemaakt.
Wat een geweldige middag hebben we gehad, op de solexen.
Het weer zat ook voor 100% mee, zon en wind….heerlijk

Alie uit Achterberg

GEWELDIG GENOTEN!!

Geweldig genoten tijdens ons personeelsuitje. Eerst koffie met heerlijk gebak genuttigd bij Twente Solex en daarna met de solexen op pad. We werden met goed materiaal op pad gestuurd, lekkere vlotte solexen, picknickmand mee en dan de Tankenberg route rijden. Wat een gave tocht, super mooie omgeving, mooie picknickplekken onderweg. Kortom een geweldige dag gehad samen. Bedankt Twente Solex!

Tanja van PromoShopOnline.nl uit Hengelo

Super, top, geweldig!!

Super genoten met mijn vriendin van onze solex tour! Wat een mooie locatie en gebied, service en aandacht bij Twente actief helemaal top! Aanrader voor een volgende keer

Katja van Stuivenberg uit Hengelo

super!!

We waren er voor een vrijgezellenfeestje van mijn zoon.
We hebben de solextocht gereden en afgesloten met een BBQ met 2 uur vrij drinken.
Het was van af het begin tot het moment dat we weg gingen fantastisch.
We hebben vreselijk veel lol gehad onderweg. Het zijn natuurlijk vervoersmiddelen van 50-60 jaar oud.  De route was een verademing! Door de mooiste natuur van Nederland reden we. Daar het niet te hard gaat kun je heerlijk van de omgeving genieten. Bij terugkomst konden we aanschuiven voor de BBQ. We zaten aan de zijkant van het gebouw vol in de zon. Het was ons te heet. Voor het personeel geen enkel probleem. De reeds opgestelde BBQ werd met een paar personen opgepakt en alles werd naar de schaduwkant van het prachtige gebouw verplaatst. Top! Het vrij drinken was zeker niet karig. Er werd vlot geserveerd en iedereen was erg tevreden. Al met al waren we erg blij en aangenaam verrast met onze keuze om bij Twente Solex ons feestje te houden. We komen zeker terug!

Personeel Twente Solex BEDANKT

Martin van Weezep, Nijverdal

Martin van Weezep uit Nijverdal

Wij hebben genoten!

Absolute aanrader: op de Solex door Twente. Geweldige route met prachtomgeving en voor degenen die net nog geen solex mogen rijden zoals onze zoon van 14 is er een supergave stoere loopfiets! En dat was echt te gek! Zo kon iedereen lekker toeren en alles was perfect geregeld!

Jacqueline uit Hardenberg