Solex Wintertocht

Het is winter, dus het is vroeg donker. Direct na het werk thuis zitten en tv kijken tot het morgen weer tijd is om te werken? Bij Actief Twente is dit niet het geval, juist in de winter is de natuur ook mooi. Ga daarom in het winterseizoen op pad met een solex! Even loskomen van de dagelijkse beslommering, om de natuur in een andere sfeer te zien of om gewoon gezellig en vertrouwd even samen te genieten.

Warm ontvangst

Om de kou voor te blijven krijg je bij aankomst lekkere warme chocolademelk met slagroom of koffie/thee. Tijdens het ontvangst heb je de tijd om een keuze te maken uit het aanbod van de verschillende routes.

Solex wintertocht

Na een korte uitleg over hoe de solex werkt en na een passende solex outfit uitgekozen te hebben zijn jullie klaar voor vertrek. Je hoeft je niet druk te maken om de kou want je krijgt een originele solex jas aan samen met een ouderwetse solex helm. We hebben handschoenen te leen voor degenen die ze zelf vergeten zijn. Rij een route die je meeneemt door het winterse landschap waar ook voor de lokale mensen wat nieuws te beleven is. Genieten van de natuur kan ook in de winter!

Solex wintertocht

Stevige Hollandse Stamppot

De route brengt je weer terug naar Actief Twente. Wij nemen de solex weer van je over, de rit zit er op. Aansluitend vertrek met eigen vervoer naar  ’t Sterrebos in Beuningen. Dit ligt op ongeveer 800 meter afstand van Actief Twente. Hier hebben jullie de keus uit verschillende stamppot-gerechten in de vorm van een torentje gepresenteerd. Een echte aanrader! Hmmm, dat wordt smullen….!!!!

Ervaringen van anderen

Andere deelnemers beoordeelden deze activiteit gemiddeld met een 8,0 (gebaseerd op 2 beoordelingen). Hieronder lees je hun reacties:

Het was een super middag

Mijn vrouw en ik hebben een rondrit met de Solex gemaakt met een authentieke zware regenjas en helm op, geweldig om te zien. Wij hebben een gezellige rit gehad en onderweg lekker koffie en gebak genuttigd. Het is een aanrader om er een middag even gezellig tussenuit te zijn.

Ruud Bouman uit Hoofddorp

Superleuke middag gehad!

Op een dag waarbij de regenvoorspellingen niet veel goeds beloofden zijn we met 4 twintigers en 2 vijftigers een tocht van 28km op de Solex gaan maken. Wat hebben we het leuk gehad! Vooral omdat we het toch droog gehouden hebben maar daarnaast was de ontvangst heel vriendelijk (met appeltaart) en hebben we na de tocht nog even kunnen nagenieten met een drankje en een bitterbal. Een aanrader!

Marianne Berkhof uit Oldenzaal

 • Prijzen

  € 31,- per persoon

  Arrangement informatie:
  – Duur arrangement: ca. 3 uur
  – Minimaal aantal deelnemers: 2 personen
  – Te boeken van 1 oktober tot 31 maart
  – Overige consumpties niet inbegrepen

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).