Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Solex Wintertocht – van 1 oktober t/m 31 maart

Arrangement inclusief:
  • Warme chocolademelk met slagroom of koffie/thee
  • Solextocht (1,5 uur)
  • Route
  • Complete solex outfit
  • Stamppot maaltijd

Het is winter, dus het is vroeg donker. Direct na het werk thuis zitten en tv kijken tot het morgen weer tijd is om te werken? Bij Actief Twente is dit niet het geval, juist in de winter is de natuur ook mooi. Ga daarom in het winterseizoen op pad met een solex! Even loskomen van de dagelijkse beslommering, om de natuur in een andere sfeer te zien of om gewoon gezellig en vertrouwd even samen te genieten.

Warm ontvangst

Om de kou voor te blijven krijg je bij aankomst lekkere warme chocolademelk met slagroom of koffie/thee. Tijdens het ontvangst heb je de tijd om een keuze te maken uit het aanbod van de verschillende routes.

Solex wintertocht

Na een korte uitleg over hoe de solex werkt en na een passende solex outfit uitgekozen te hebben zijn jullie klaar voor vertrek. Je hoeft je niet druk te maken om de kou want je krijgt een originele solex jas aan samen met een ouderwetse solex helm. We hebben handschoenen te leen voor degenen die ze zelf vergeten zijn. Rij een route die je meeneemt door het winterse landschap waar ook voor de lokale mensen wat nieuws te beleven is. Genieten van de natuur kan ook in de winter!

Extra optie: Pitstops tijdens de route

Tip: Boek als extra de 2 tussenstops op de route! Het rijden kan in de winterperiode natuurlijk koud zijn, vandaar dat we 2 stops onderweg hebben die je als opwarmertjes bij kunt boeken!

Solex wintertocht

Stevige Hollandse Stamppot

De route brengt je weer terug naar Actief Twente. Wij nemen de solex weer van je over, de rit zit er op.

Voor gezelschappen tot 10 personen: Aansluitend vertrek met eigen vervoer naar  ’t Sterrebos in Beuningen. Dit ligt op ongeveer 800 meter afstand van Actief Twente. Hier hebben jullie de keus uit verschillende stamppot-gerechten in de vorm van een torentje gepresenteerd. Een echte aanrader! Hmmm, dat wordt smullen….!!!!

Bestaat jullie gezelschap uit 10 personen of meer? Dan presenteren wij jullie graag een stamppot maaltijd bij Actief Twente. Je hebt dan de keuze uit 2 soorten stamppot, vleessoorten (2 per persoon) en de bijbehorende garnituren. Gegarandeerd een succesvolle (en lekkere!) afsluiting van jullie uitje!

Terug naar alle arrangementen

Nijeboer uit Lageland

Fantastisch om met het gezin een solextocht te maken. Het ontvangst was hartelijk, de uitleg duidelijk en de bitterballen lekker. Kortom; een aanrader.
+ Lees meer

Ruud Bouman uit Hoofddorp

Mijn vrouw en ik hebben een rondrit met de Solex gemaakt met een authentieke zware regenjas en helm op, geweldig om te zien. Wij hebben een gezellige rit gehad en onderweg lekker koffie en gebak genuttigd. Het is een aanrader om er een middag even gezellig tussenuit te zijn.
+ Lees meer

Marianne Berkhof uit Oldenzaal

Op een dag waarbij de regenvoorspellingen niet veel goeds beloofden zijn we met 4 twintigers en 2 vijftigers een tocht van 28km op de Solex gaan maken. Wat hebben we het leuk gehad! Vooral omdat we het toch droog gehouden hebben maar daarnaast was de ontvangst heel vriendelijk (met appeltaart) en hebben we na de tocht nog even kunnen nagenieten met een drankje en een bitterbal. Een aanrader!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).