Solexuitje Herfstarrangement

Geniet jij wel van de herfst? Twente is op z’n mooist in de herfst. Landgoed Singraven en het Lutterzand: alle bomen kleuren rood en goud. Kortom, beleef een echte Indian Summer in Twente! Speciaal voor de herfst hebben we een leuk herfst solexuitje samengesteld.

Ontvangst met koffie en gebak

Je wordt ontvangen met koffie/cappuccino/thee met appelgebak. Het najaar kan warm of fris zijn. Zolang je je lekker warm aankleedt, hoe meer laagjes hoe beter, kan je de hele herfst (en winter) blijven solexrijden. Na de koffie word je in traditioneel solexkostuum gehesen: een leren solexjas + een pothelmpje. Je voelt je ineens 10 kilo zwaarder en je bewegingsruimte lijkt wat meer beperkt te zijn. Op de solex mag je voornamelijk stil zitten en genieten. Voordat het zover is gaan we natuurlijk in kostuum een foto maken 🙂

Herfst solexuitje + Erwtensoep

Bepakt en bezakt krijg je een ouderwetse solex toe bedeeld en leggen we uit hoe deze werkt. Even aanlopen en hop er op…. Wij hebben de mooiste route uitgezet over het Landgoed Singraven en het buitengebied van Denekamp en Beuningen. De tocht kent mooie landschappen en prachtige (gouden) vergezichten. Tussen weilanden door en langs kanalen rijden jullie een tocht van ca. 1,5 uur. Er is rekening gehouden met een pauze van ca. 30 minuten want onderweg worden jullie verwacht bij een eetcafĂ© in het centrum van Denekamp. Onder het toeziend oog van de ‘Oale grijze’ (de st. Nicolaaskerk) staat er rijkelijk gevulde erwtensoep met roggebrood en spek voor jullie klaar  (incl. consumptie).
Solex huren met vrienden

Warme chocolademelk met slagroom

Bij terugkomst van de rit lever je de solex in. De jassen gaan uit en het is weer tijd om de warmte in te gaan. Onder het genot van een kop warme chocolademelk met slagroom kan je nog na genieten van het solexuitje.

solex herfst tocht

 • Prijzen
 • Extra info

  vanaf € 45,- per persoon

  Arrangement informatie:
  – Duur arrangement: ca. 3 uur
  – Min. aantal deelnemers: 2 personen

  Niet inbegrepen:
  – Overige consumpties

  Uit te breiden met extra:
  – GoPro camera
  – Aanvullende verzekering
  – Borrels met ballen
  – Drank arrangementen
  – Drank kan ook op basis van nacalculatie

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs

Boeken en meer informatie

Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen)