Solexrijden en Barbecuen

Solexrijden in combinatie met een barbecue in Twente? Dat kan! Erg leuk samen met bijvoorbeeld je collega’s, vrienden of familie. Op steenworp afstand van het Lutterzand in de Lutte, grenzend aan Landgoed Singraven,   Tankenberg/Hakenberg, de glooiende omgeving van Ootmarsum, en nog veel meer mooie plekjes daar vindt je …… Ons!

Solexrijden

Op de rijdag kun je kiezen uit vele diverse routes. Na het ontvangst met koffie/thee en krentenwegge staan de snorbrommertjes voor jullie klaar. Leg een route af waarbij je de mooiste historische en culturele plekjes van Twente ontdekt of een route langs de vele gezellige dorpjes en terrassen in de omgeving.

solex rijden

Barbecue

Na afloop van de solextocht staat er voor jullie een barbecue klaar. Bij mooi weer zitten jullie op het achterterras in de heerlijke avondzon. Is het minder zonnig? Dan hebben wij natuurlijk ook nog plek vrij onder de veranda of in onze bar. Wij steken voor jullie graag een van onze vuurkorven aan.

De barbecue bestaat uit:
– hamburgers, speklappen, worstjes & varkensfiletlapjes
– rundvleessalade, Italiaanse pastasalade, rauwkost, stokbrood, kruidenboter
– verschillende (warme) sausen

Er is geen kok die het vlees voor jullie bakt, dus haal de grill-meester in jezelf naar boven. Dit maakt het natuurlijk alleen maar leuker!

barbecue 2

 

Ervaringen van anderen

Andere deelnemers beoordeelden deze activiteit gemiddeld met een 10,0 (gebaseerd op 2 beoordelingen). Hieronder lees je hun reacties:

Een topmiddag met onze vrienden “de Club van 9”

Vanwege het slechte weer op zaterdag is in overleg ons ritje op de solexen verplaats naar de zondag. Fijn dat het kon. De appeltaart die was gemaakt door een tante van één van de eigenaren was heerlijk. Na de koffie en appeltaart hebben we een prachtige route gereden van 2 uur. Het weer zat mee, wat hebben we genoten en gelachen. We hadden veel bekijks onderweg mede door de helmen die we allemaal op hadden. Na terugkomst hebben we gebarbecued. Het was erg lekker ook de salades die erbij waren. Top! We zaten buiten op de veranda. Die kon gedeeltelijk worden dichtgemaakt toen het wat kouder werd. Ook werd de terrashaard voor ons aangestoken. Er werd alles aangedaan om ons het naar de zin te maken. We waren met 9 personen. Als je een leuke middag wilt dan ben je hier op het juiste adres.

Ina Kuiper uit Delfzijl

Geweldig leuke middag gehad!

We hebben een vrijgezellenfeest gehad bij Actief Twente.
Eerst 3 uurtjes rondrijden op de scooter in de omgeving Denekamp en daarna een heel goed verzorgde barbecue.
Iedereen was enthousiast! Ondanks dat er een aantal wel wat huiverig voor het scooter rijden waren, maar naar een goede uitleg was het voor iedereen een geweldige ervaring.
De barbecue was heerlijk.

Chantal uit Oldenzaal

 • Prijzen
 • Extra informatie

  Vanaf € 42,50 p.p.

  Arrangement informatie:
  – Duur arrangement: ca. 5 uur
  – Min. aantal deelnemers: 10 personen

  Niet inbegrepen:
  – Overige consumpties

  Uit te breiden met extra:
  – GoPro camera
  – Complete solex outfit
  – Consumptiebonnen
  – Drank arrangementen
  – Drank kan ook op basis van nacalculatie

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs

Boeken en meer informatie

Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen)