Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Solexrijden en Barbecuen

Arrangement inclusief:
  • Koffie/Thee met Twentse krentenwegge
  • Solextocht (2 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Barbecue

Solexrijden in combinatie met een barbecue in Twente? Dat kan! Erg leuk samen met bijvoorbeeld je collega’s, vrienden of familie. Op steenworp afstand van het Lutterzand in de Lutte, grenzend aan Landgoed Singraven, vlak bij de Tankenberg/Hakenberg, de glooiende omgeving van Ootmarsum, en nog veel meer mooie plekjes daar vind je …… Actief Twente!

Solexrijden

Na het ontvangst met koffie/thee en krentenwegge staan de snorbrommertjes voor jullie klaar. We leggen de basisprincipes van het solexrijden helder uit zodat jullie vol vertrouwen op pad gaan. We hebben meerdere routes waar je uit kunt kiezen. De rit duurt ca. 2 uur en er is qua tijd rekening gehouden dat er onderweg gepauzeerd wordt. Leg een route af waarbij je de mooiste historische en culturele plekjes van Twente ontdekt of een route langs de vele gezellige dorpjes en terrassen in de omgeving.

solex rijden

Barbecue

Bij terugkomst van de solextocht staat er voor jullie een barbecue klaar. Bij mooi weer zitten jullie op het achterterras in de heerlijke avondzon. Is het minder zonnig? Dan hebben wij plek onder de veranda of in onze bar. Voor een beetje extra warmte en sfeer steken wij graag een van onze vuurkorven aan.

De barbecue bestaat uit:barbecue 2
– hamburgers, speklappen, worstjes & varkensfiletlapjes
– rundvleessalade, Italiaanse pastasalade, rauwkost, stokbrood, kruidenboter
– verschillende (warme) sausen

Er is geen kok die het vlees voor jullie bakt, dus haal de grill-meester in jezelf naar boven. Dit maakt het natuurlijk alleen maar leuker!

Drankjes

Bij een barbecue mag een drankje natuurlijk niet ontbreken. Drankjes zijn verkrijgbaar bij onze ‘Bar Actief’ en worden op basis van werkelijk verbruik gefactureerd. Wil je van te voren precies weten hoeveel deze gezellige dag gaat kosten? Boek dan als extra het Open Bar arrangement als een van de extra’s en maak 2, 3 of 4 uur lang onbeperkt gebruik van koffie/thee/bier/fris/wijn voor een vaste prijs. Je hoeft je niet meer druk te maken of je nog binnen het budget zit, want de prijzen zijn voor de tijd al berekend.

Martin van Weezep uit Nijverdal

We waren er voor een vrijgezellenfeestje van mijn zoon. We hebben de solextocht gereden en afgesloten met een BBQ met 2 uur vrij drinken. Het was van af het begin tot het moment dat we weg gingen fantastisch. We hebben vreselijk veel lol gehad onderweg. Het zijn natuurlijk vervoersmiddelen van 50-60 jaar oud.  De route was een verademing! Door de mooiste natuur van Nederland reden we. Daar het niet te hard gaat kun je heerlijk van de omgeving genieten. Bij terugkomst konden we aanschuiven voor de BBQ. We zaten aan de zijkant van het gebouw vol in de zon. Het was ons te heet. Voor het personeel geen enkel probleem. De reeds opgestelde BBQ werd met een paar personen opgepakt en alles werd naar de schaduwkant van het prachtige gebouw verplaatst. Top! Het vrij drinken was zeker niet karig. Er werd vlot geserveerd en iedereen was erg tevreden. Al met al waren we erg blij en aangenaam verrast met onze keuze om bij Twente Solex ons feestje te houden. We komen zeker terug! Personeel Twente Solex BEDANKT Martin van Weezep, Nijverdal
+ Lees meer

Hariette Hoekstra uit Lelystad

Met mijn vriendinnen groep en familie op stap gegaan voor mijn verjaardag. Het was geweldig , niets was de heren teveel. Er reed een mijnheer mee om te kijken als het allemaal goed ging. Het was top, de service was goed. Echt een aanrader. Super !!!!!!
+ Lees meer

Ina Kuiper uit Delfzijl

Vanwege het slechte weer op zaterdag is in overleg ons ritje op de solexen verplaats naar de zondag. Fijn dat het kon. De appeltaart die was gemaakt door een tante van één van de eigenaren was heerlijk. Na de koffie en appeltaart hebben we een prachtige route gereden van 2 uur. Het weer zat mee, wat hebben we genoten en gelachen. We hadden veel bekijks onderweg mede door de helmen die we allemaal op hadden. Na terugkomst hebben we gebarbecued. Het was erg lekker ook de salades die erbij waren. Top! We zaten buiten op de veranda. Die kon gedeeltelijk worden dichtgemaakt toen het wat kouder werd. Ook werd de terrashaard voor ons aangestoken. Er werd alles aangedaan om ons het naar de zin te maken. We waren met 9 personen. Als je een leuke middag wilt dan ben je hier op het juiste adres.
+ Lees meer

Chantal uit Oldenzaal

We hebben een vrijgezellenfeest gehad bij Actief Twente. Eerst 3 uurtjes rondrijden op de scooter in de omgeving Denekamp en daarna een heel goed verzorgde barbecue. Iedereen was enthousiast! Ondanks dat er een aantal wel wat huiverig voor het scooter rijden waren, maar naar een goede uitleg was het voor iedereen een geweldige ervaring. De barbecue was heerlijk.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).