Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Paintball en Solexrijden

Arrangement inclusief:
  • Kop koffie/thee
  • Solextocht (2 uur)
  • Paintballen in Oldenzaal
  • 100 paintball kogels p.p.
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof

Dit sportieve paintball & solex arrangement is de ultieme uitdaging voor je collega’s, familieleden en vrijgezellenfeestje. Tuf eerst gemoedelijk op de solex en voel daarna tijdens de paintball de adrenaline door je aderen stromen! Kijk uit dat je zelf niet geraakt wordt en proef dat de overwinning nabij is bij het ontdekken van de schuilplaats van de tegenstander.

Solex rijden

Het arrangement begint gemoedelijk met een kop koffie/thee bij Actief Twente. Aansluitend ga je starten met de solextocht op de ouderwetse, maar heerlijk pruttelende solexen. Na een korte uitleg maak je op het ultieme voertuig uit de jaren 50 en 60, de solex, een relaxte tocht door het buitengebied van Denekamp en Oldenzaal. Via rustige fietspaden en wegen kom je langs de gezelligste terrassen en mooiste plekjes.

solex rijden

Paintball

De paintball locatie bevindt zich op de route, eenmaal daar aangekomen kan de actie beginnen! Dit spel kent verschillende varianten zoals: Last man standing, Team Kill en Piggy Hunt. Bij dit laatste spel verstopt één iemand (bijvoorbeeld de vrijgezel bij een vrijgezellenfeest) zich in het bos, waarna de rest de jacht op hem opent. Een heerlijke competitieve strijd kan beginnen. Een ding is zeker, de ‘Piggy’ zal zich deze dag nog lang herinneren! Klaar voor de actie?! Zoek dekking!!

solex & paintball

Na de paintball kun je weer even bijkomen op de solex tijdens het vervolg van de route terug naar Actief Twente. Hier hebben jullie de mogelijkheid om te gaan genieten op een van onze terrassen of de veranda. Mocht het buiten al koeler beginnen te worden, steken wij onze vuurkorven aan voor een beetje extra warmte en gezelligheid.

Combineer…

Combineer dit arrangement met een gezellige barbecue of een bierproeverij na afloop en maak je uitje compleet (vooraf reserveren). Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).
NB: De boeking van het paintballen is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.