Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Solex rijden – Brommers kiek’n in Twente

Arrangement inclusief:
  • Solextocht (2 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Complete solex outfit
  • Koffie en gebak onderweg

Wie kent het Twentse gezegde ‘Goa’j met Brommers kiek’n’ niet? Ga samen met je collega’s, vrienden of familie solex rijden door het Twentse landschap. Of het ook ècht tot Brommers kiek’n komt laten wij graag aan jullie over. 

Solex rijden

Maak geheel in stijl kennis met de authentieke
Solexrijden - Wie de jas past trekke hem aanbrommers tijdens een solextocht dwars door Twente, dé manier om van elke gelegenheid een speciale dag te maken waar nog lang over nagepraat wordt. Een bedrijfsuitje, vriendendag of gewoon een dag ‘lekker solexen’, je dag wordt onvergetelijk. Het passen van de lange leren jassen uit de jaren ’60 maakt het begin van de dag hilarisch. Na een korte uitleg ga je proberen om de solex te starten, wat enige oefening vergt en voor grappige momenten zorgt.

De route

Solextocht en watermolen singraven

De solextocht vertrekt aan de rand van Landgoed Singraven bij Actief Twente in Beuningen. Beuningen ligt centraal gelegen in het Twentse coullisenlandschap, op een steenworp afstand van de watermolen van Singraven en de Austiberg rij je tijdens de route door mooie landschappen en valt er veel te zien. De watermolen van Singraven is door de 17e eeuwse schilder Jacob Ruysdael geschilderd, het resultaat hangt in het Louvre in Parijs en de National Gallery in Londen. Ooit deze molen in het echt gezien?

De tussenstop

Er is een mooie solexroute uitgezet waarbij er rekening is gehouden dat je onderweg kunt genieten van een kop koffie/thee met appelgebak. Want halverwege de route komt de geur van de verse koffie en het gebak je tegemoet bij Restaurant Oosth in Denekamp. Hoog tijd voor een tussenstop! Nadat de inwendige brandstof weer is aangevuld, stap je op de solex voor het vervolg van de route om weer te eindigen bij Actief Twente. Het enige wat je nog hoeft te doen is genieten van het Brommers kiek’n!

Combineer solex rijden met…

Wil je toch nog iets langer blijven? Combineer dit arrangement dan met een gezellige barbecue na afloop (vooraf reserveren) en maak je uitje compleet! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Morsink uit Denekamp

Wij hebben met 9 personen solexen gehuurd op locatie, deze werden ruim een kwatier voor afspraak geleverd(super). Nette uitleg gehad, en goed op weg geholpen. Super dag gehad
+ Lees meer

Alie uit Achterberg

Ik heb met 4 schoondochters het Twentse land onveilig gemaakt. Wat een geweldige middag hebben we gehad, op de solexen. Het weer zat ook voor 100% mee, zon en wind….heerlijk
+ Lees meer

Pascal uit Losser

Donderdag 17 mei met 30 collega`s een solextour rondom Enschede gedaan. Alles liep perfect. De route (door Twente Solex) uitgestippeld was mooi. De solexen waren ook prima. Kortom een mooie middag.
+ Lees meer

Gerlinda uit Starnberg

We hebben met 8 dames een toer gemaakt langs Singraven en Denekamp. Dit was een erg gezellige en leuke ervaring. Makkelijk te boeken, vriendelijke medewerkers met veel geduld en flexibiliteit, goede uitleg en leuke route. We hebben een super leuke middag gehad!
+ Lees meer

Jolanda Letteboer uit Almelo

Op 26 augustus samen met manlief een twee uur durende tour gemaakt op de solex. Dit was ter ere van zijn 60ste verjaardag. Natuurlijk moest eerst de leren jas en de helm gepast worden voor de foto. Het was gelukkig te warm om deze tijdens de rit aan te trekken. Het was een prachtige route die we kregen en we hebben genoten! Onderweg nog even genoten van de koffie en de appeltaart en toen konden we weer verder. Het is een arrangement om vaker te doen!
+ Lees meer

Marion van den Berg uit -

Zondag 13 september hebben we genoten van een prachtige tocht op de solex. We hadden deze tocht geboekt met vrienden ter ere van onze 35 jaar durende vriendschap.Wat hebben we genoten! We kregen goede uitleg en de solexen deden het prima, zelfs het weer werkte mee. Hilarisch waren de leren jassen en de “eitjes”op onze hoofden. Heel veel plezier hebben we gehad. Echt een aanrader!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).