Solex & Othmar

Een van de nieuwste bierbrouwerijen in Twente, Othmar. Benieuwd hoe het er daar aan toe gaat? Dan is dit arrangement de oplossing!

Solexrijden

Wij ontvangen jullie graag in de bar van Actief Twente met koffie/thee en krentenwegge. Ondertussen zetten wij de solexen klaar voor vertrek. Als jullie de koffie op hebben kunnen jullie beginnen aan een heerlijke tour door de prachtige natuur van Twente op een authentieke solex.

solexrijden

Othmar

Altijd al benieuwd geweest hoe ze bier brouwen? Of weet je het wel maar is bier je grootste passie? Dan kom je nu alles te weten bij Othmar. Een goed verzorgde rondleiding laat je alle kneepjes van het vak zien. Wij kunnen niet garanderen dat je naar huis gaat met het recept ;-).

Na de rondleiding rijden jullie weer richting Actief Twente, daar hebben jullie nog de mogelijkheid om te gaan genieten van heerlijke hapjes met een biertje. Dit zit bij het arrangement in. Dit arrangement is natuurlijk uit te breiden met bijvoorbeeld een barbecue. Deze barbecue zit niet in het arrangement.

solexrijden en othmar

 

Vind je de solex niet zo goed bij jullie groep passen? Dan is er ook de mogelijkheid om de solex om te ruilen voor bijvoorbeeld een Italiaanse scooter.

 • Prijzen
 • Extra informatie

  Vanaf € 52,50 p.p.

  Arrangement informatie:
  – Dit arrangement duurt ongeveer 4,5 uur
  – Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
  – Borrels met ballen bestaat uit 2 consumpties naar keuze met bittergarnituur hapjes

  Niet inbegrepen:
  – Overige consumpties

  Uit te breiden met extra:
  – GoPro camera (bij de solextocht)
  – Aanvullende solex verzekering
  Complete solex outfit
  Barbecue

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.