Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Solexrijden & Othmar Bierbrouwerij

Arrangement inclusief:
  • Koffie/thee & krentenwegge
  • Solextocht (3 uur)
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Rondleiding Othmar bier
  • Borrels met ballen

Een van de nieuwste bierbrouwerijen in Twente is Othmar. Benieuwd hoe het er daar aan toe gaat? Dan is dit arrangement met solexrijden & Othmar de oplossing!

Solexrijden

Wij ontvangen jullie graag in de bar van Actief Twente met koffie/thee en krentenwegge. Ondertussen zetten wij de solexen klaar voor vertrek. Als jullie de koffie op hebben kunnen jullie beginnen aan een heerlijke tour door de prachtige natuur van Twente op een authentieke solex.

solexrijden

Othmar

Altijd al benieuwd geweest hoe ze bier brouwen? Of weet je het wel maar is bier je grootste passie? Dan kom je nu alles te weten bij Othmar. Een goed verzorgde rondleiding laat je alle kneepjes van het vak zien. Wij kunnen je alleen niet garanderen dat je naar huis gaat met het recept ;-).

Na de rondleiding rijden jullie weer richting Actief Twente, daar hebben jullie nog de mogelijkheid om te gaan genieten van heerlijke hapjes met natuurlijk ook een biertje. Dit zit bij het arrangement in. Lekker genieten op een van onze terrassen of de veranda.

solexrijden en othmar

Combineer…

Wil je een uitje dat helemaal in het teken staat van bier, bier en nog eens bier?! Boek dan aanvullend aan dit arrangement onze bierproeverij waarbij de bieren van Othmar natuurlijk niet mogen ontbreken. Om ook de magen te vullen kun je na afloop een gezellige barbecue reserveren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden (vooraf reserveren).
Vind je de solex niet zo goed bij jullie groep passen? Dan is er ook de mogelijkheid om de solex om te ruilen voor bijvoorbeeld een Italiaanse scooter.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).
NB: De boeking bij de Othmar Bierbrouwerij is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.