Joke’s lunch & Solextocht

Geniet van een lekkere goed verzorgde lunch en ontdek Twente vervolgens op onze echte ouderwetse snorbrommetjes. Wist je dat de solex in de jaren 50 en 60 hét vervoersmiddel was om van A naar B te komen?

Joke’s Lunch

Start voordat het solex rijden begint met een heerlijke lunch verzorgd door Joke, de moeder van Robert-Jan. Wanneer jullie bij Actief Twente zijn aangekomen staat deze lunch hier voor jullie klaar. Geniet van onder andere een lekkere soep, een heerlijk broodje kroket en diverse broodsoorten met beleg. Hierna zijn jullie helemaal klaargestoomd om met de ouderwetse snorbrommertjes op pad te gaan.

Heb je speciale dieet wensen of bepaalde allergieën? Dan kun je dit voorafgaand bij ons aangeven, dan houdt Joke daar uiteraard rekening mee!
Joke's lunch & solex rijden

Solex rijden

Na genoten te hebben van de heerlijke lunch verzorgd door Joke begint het solex rijden. Tour met onze route door het gebied waar Joke is opgegroeid. Van de eeuwen oude eiken laan op landgoed Singraven tot aan het Almelo-Nordhorn kanaal en ver daarbuiten, Joke weet iedereen te wonen. Onderweg passeer je ook de boerderij waar ze is opgegroeid, leuk toch. Maar wil je je eigen route afleggen mag dat natuurlijk ook.

Na een korte uitleg over hoe de solex werkt en een klein oefenrondje kunnen jullie zelfstandig met de solex op pad. Vinden jullie het leuk om ook een echte ouderwetse solexjas met een solexhelm te dragen? Dan kan dit natuurlijk ook bijgeboekt worden. Dit maakt de solextocht natuurlijk helemaal compleet en zorgt voor vele hilarische momenten. Geniet van de mooie natuur in Twente of leg een route af langs de gezellige terrasjes van de toeristische plaatsjes in de omgeving. Erg leuk voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, vrienden- of familiedag.

Solexuitje met tussenstop op landgoed Singraven

 • Prijzen
 • Extra informatie

  Vanaf €37,50 p.p

  Arrangement informatie:
  – Duur arrangement: ca. 3,5 uur
  – Min. aantal deelnemers: 10 personen

  Niet inbegrepen:
  – Overige consumpties

  Uit te breiden met extra:
  – GoPro camera
  – Aanvullende verzekering
  – Complete solex outfit
  – Borrels met ballen
  – Barbecue
  – Drank arrangementen
  – Drank kan ook op basis van nacalculatie

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs

Boeken en meer informatie

Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen)