Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Joke’s lunch & Solextocht

Arrangement inclusief:
  • Joke's lunch
  • Solextocht (2 uur)
  • Routes
  • WA-verzekering
  • Brandstof

Geniet van een lekkere en goed verzorgde lunch en ontdek vervolgens Twente op onze echte ouderwetse snorbrommetjes… ga solex rijden! Wist je dat de solex in de jaren 50 en 60 hét vervoersmiddel was om van A naar B te komen?

Joke’s Lunch

Start voordat het solex rijden begint met een heerlijke lunch verzorgd door Joke, de moeder van Robert-Jan. Bij aankomst staat deze lunch op onze locatie Actief Twente voor jullie klaar. Geniet van onder andere een lekkere soep, een heerlijk broodje kroket, diverse broodsoorten met beleg en koffie/thee, melk en jus d’orange. Bij goed weer op onze veranda of het zonneterras, bij minder goed weer in onze sfeervolle ‘Bar Actief’.

Heb je speciale dieet wensen of bepaalde allergieën? Dan kun je dit voorafgaand bij ons aangeven, dan houdt Joke daar uiteraard rekening mee!

Joke's lunch & solex rijden

Solex rijden

Na de lunch worden jullie met een korte uitleg en een klein oefenrondje helemaal klaargestoomd om met de ouderwetse snorbrommertjes op pad te gaan, het solex rijden kan beginnen! Tour met onze route door het gebied waar Joke is opgegroeid. Van de eeuwenoude eiken laan op landgoed Singraven tot aan het Almelo-Nordhorn kanaal en ver daarbuiten. Onderweg passeer je ook de boerderij waar ze is opgegroeid. Maar wil je je eigen route afleggen mag dat natuurlijk ook!

Vinden jullie het leuk om een echte ouderwetse solexjas met een solexhelm te dragen? Dan kan dit bijgeboekt worden. Dit maakt de solextocht helemaal compleet en zorgt voor vele hilarische momenten. Geniet van de mooie natuur in Twente of leg een route af langs de gezellige terrasjes van de toeristische plaatsjes in de omgeving. Erg leuk voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, vrienden- of familiedag.

Combineer…

Combineer dit arrangement met een gezellige barbecue of een bierproeverij na afloop en maak je uitje compleet (vooraf reserveren). Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

saskia uit enschede

Lunch was prima, het weer werkte mee, het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De solexjes oud maar in prima staat. Twente is prachtig!
+ Lees meer

JOYINCARE BV uit NUNSPEET

Wij hebben een bedrijfsuitje geboekt met de solex om door de omgeving te rijden met een lunch bij Actief Twente. Super geregeld, een topdag gehad! Groeten team JOYINCARE BV
+ Lees meer

Bea Titsing uit Ochtrup

Het was een leuke ervaring en de lunch vooraf was heerlijk. De route die wij mee kregen was een mooie route en de solexen liepen allemaal goed. Echt een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar. Ook het personeel was kundig en erg aardig.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).