Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Italiaanse pizza op de solex

Arrangement inclusief:
  • Ontvangst met petitfour en prosecco
  • Solextocht (2 uur)
  • Routes
  • WA-verzekering
  • Brandstof
  • Italiaanse pizza's (2 uur onbeperkt)

Italiaanse pizza op de solex eten gaat natuurlijk niet! Maar we weten hier in Twente wel hoe we een leuke activiteit aan moeten bieden met daarna overhéérlijke pizza’s…

De naam Twentesolex.nl verklapt al dat we solexen leuk vinden. En stiekem bint wie Tukkers ook wa gek op een goejn’ pizza, dus dat zijn we gaan combineren! Solex & pizza. “Italiaanse pizza op de solex” door Twents Italië!

Aankomst

Bij aankomst serveren wij een petit four en een glaasje alcoholvrije Prosecco (drank achter het stuur gaat natuurlijk niet). Je kunt met het gezelschap heerlijk zitten bij ons op het terras of in onze sfeervolle ontvangstruimte. Wij nemen samen met jullie het programma door en wij hebben jullie verschillende leuke routes aan te bieden.

Solextocht

Na het ontvangst is het tijd om op pad te gaan. We sturen je op pad met onze solexen voor een 2 uur durende tocht door de omgeving. De routes waar je uit kunt kiezen gaan bovenal door de prachtige natuur van Twente. Je komt langs bijzondere locaties zoals het landgoed Singraven, het natuurgebied Lutterzand en meer. Ook bestaat de mogelijkheid om tussendoor te pauzeren in leuke plaatsjes in de buurt zoals Denekamp, Ootmarsum en de Lutte. Ook hebben jullie de mogelijkheid om tussendoor te pauzeren.

Italiaanse pizza op de solex

Pizza’s uit Italië

Hoe trots we ook zijn op onze solexen, we moeten helaas wel ons meerdere zien in de pizza’s van Fabio. Wanneer je terug komt bij Actief Twente staat Fabio voor jullie klaar. Hij heeft zijn traditionele houtoven meegenomen vanuit Italië om de Nederlanders een stukje van zijn eigen deeg te laten proeven. De gist die wordt gebruikt voor het maken van zijn pizza deeg, komt uit Italië en wordt van moeder tot dochter/zoon overgegeven, generatie na generatie. Dat zet een culinaire stempel die je zeker zult proeven. De heerlijke pizza’s worden ter plekke door Fabio voor jullie gebakken. Vaardigheid, verse ingrediënten, een uniek pizzadeeg, gebakken in een traditioneel Italiaanse houtoven garandeert keer op keer heerlijke pizza’s.

Fabio Best Pizzeria in the world

Combineren…

Wil je van te voren precies weten hoeveel deze gezellige dag gaat kosten? Laat het dan niet aankomen op het laatste (en meest gezellige) programma onderdeel, de Open Bar. Boek het Open Bar arrangement bij je programma en maak 2, 3 of 4 uur lang onbeperkt gebruik van koffie/thee/bier/fris/wijn voor een vaste prijs. Je hoeft je niet meer druk te maken of je nog binnen het budget zit, want de prijzen zijn voor de tijd al berekend.

Trynke van der Heide uit Joure

Met de Lady truckers hebben we een super leuke activiteitendag gehad bij Actief Twente. Eerst een solex tocht van 3 uur met een tussenstop bij een plaatselijk cafeetje. En na de tijd heerlijke verse zelfgemaakte pizza’s gegeten op dezelfde locatie. Alles onder 1 dak. Erg leuke ervaring goeie uitleg en vooral veel gelachen. Bedankt Actief Twente voor deze onvergetelijke dag.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).
NB: De boeking van pizzabakker Fabio is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.