Italiaanse pizza op de solex

Solex rijden en Italiaanse pizza eten tegelijkertijd gaat natuurlijk niet. Maar we weten hier in Twente wel hoe we een leuke activiteit aan moeten bieden. De naam Twentesolex.nl verklapt al wel dat we solexen leuk vinden. En stiekem bint wie Tukkers ook wa gek op een goejn’ pizza, dus dat zijn we gaan combineren! Solex & pizza. “Italiaanse pizza op de solex” door Twents Italië!

Aankomst

Voorafgaand aan de solextocht bieden wij je een petitfour en een alcoholvrije Prosecco aan. Drank achter het stuur gaat natuurlijk niet. Je kunt met het gezelschap heerlijk zitten bij ons op het terras of in onze sfeervolle ontvangstruimte. Wij nemen samen met jullie  het programma door en vertellen je alles wat nodig is voor de komende solextocht. We hebben een keuze uit routes door de gehele omgeving van noord-oost Twente.

Solextocht

Na aankomst is het tijd voor het gezelschap om op pad te gaan, we sturen je op pad met onze solexen voor een 2 uur durende tocht door de omgeving. De routes waar je uit kunt kiezen gaan bovenal door de prachtige natuur van Twente. je komt langs bijzondere locaties zoals het landgoed Singraven, het natuurgebied Lutterzand en meer. Ook bestaat de mogelijkheid om tussendoor te pauzeren in leuke plaatsjes in de buurt zoals Denekamp, Ootmarsum en de Lutte. Je rijdt echter niet gelijk met een Italiaanse pizza op de solex, het eten komt na het rijden pas.
Solex italiaanse pizza

Pizza’s uit Italië

Hoe trots we ook zijn op onze solexen, we moeten helaas wel ons meerdere zien in de pizza’s van Fabio. Wanneer je namelijk terug komt bij Actief Twente staat Fabio voor jullie klaar. Hij heeft zijn traditionele houtoven meegenomen vanuit Italië om de Nederlanders een stukje van zijn eigen deeg te laten proeven. Daarmee heeft Fabio ook echt een unieke deeg! De gist die word gebruikt voor het maken van zijn pizza deeg komt uit Italië en die wordt van moeder tot dochter overgegeven, generatie na generatie. Dat zet een culinaire stempel die je zeker zult proeven. De heerlijke pizza’s worden ter plekke door Fabio en zijn koks onbeperkt voor jullie gebakken, 2 uur lang. Vaardigheid, verse ingrediënten, een unieke pizza deeg gebakken in een traditioneel Italiaanse houtoven garandeert keer op keer voor heerlijke pizza’s.
Fabio Best Pizzeria in the world

 • Prijzen
 • Extra informatie

  Vanaf €45,- p.p.

  Arrangement informatie:
  – Duur arrangement: ca. 4,5 uur
  – Min. aantal deelnemers: 15 personen

  Niet inbegrepen:
  – Overige consumpties

  Uit te breiden met extra:
  – GoPro camera
  – Complete solex outfit
  – Aanvullende verzekering
  – Consumptiebonnen
  – Drank arrangementen
  – Drank kan ook op basis van nacalculatie

  Niet vergeten:
  – Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.